torsdag 31. desember 2009

Vitsekavalkade

Her i Hegdis er vi av den oppfatning at vitsing er en svært undervurdert underholdningsform. De fleste gir opp vitsinga når "en katt med slips" blir kjedelig. Men det finnes mange vitser der ute som fortjener å se dagens lys. En vits kan løsne opp kleine stemninger, live opp trauste settinger, kamuflere kjedelige personligheter og mye mer. Det er bare snakk om å finne de gode vitsene. Etter årevis med research sitter jeg igjen med en liten samling groviser som vekker latter gang på gang. De aller beste vitsene må dessverre oppleves live, men her har dere noen av de papirvennlige:

Et ektepar hadde lagt seg. Kona prøver å sove, men får det ikke til for mannen leser bok med lyset på. Plutselig begynner mannen å beføle kona nedentil. Kona kvikner til, river av seg nattkjolen og kaster seg over mannen.
- Hva i all verden driver du med?! utbryter mannen.
- Hva mener du? Skal vi ikke ha sex? svarer kona.
- SEX?! sier mannen. - Jeg skulle bare væte fingeren så jeg får bladd om!

---------

Lille Ole hadde vært så uheldig å åpnet soveromsdøra til foreldrene mens de hadde sex. Noen uker senere banker faren på døra til lille Ole for å høre om han har gjort leksene sine. Faren åpner og ser forskrekkelig nok at lille Ole holder på å ta bestemoren sin bakfra. Lille Ole ser iskaldt opp på faren sin: - Nå, ække så kult når det er DIN mor, eller hva?!

----------

En politimann patruljerer innom lovers lane og ser det står parkert en bil der. Han titter inn og ser to unge mennesker. I baksetet sitter en ung jente og strikker, og i forsetet sitter en gutt med en bok. Han spør gutten hvor gammel han er og hva han driver med.
- Jeg er 18 år og sitter og leser bok, svarer gutten.
Så spør politimannen piken om det samme.
- Hun sitter og strikker og blir 16 om fem minutter, sier gutten.

----------

En jente inviterer kjæresten sin over på middag til foreldrene sine. Siden dette er et såpass stort steg i forholdet deres, har hun bestemt at dette er kvelden de skal ha sex for første gang. Gutten er helt i ekstase og løper rett til apoteket for å skaffe nødvendig tilbehør. Han forteller farmasøyten at han skal ha sex for første gang, og farmasøyten tar seg god tid til å fortelle gutten alt om sex og ulike former for prevensjon. Ved kassen spør farmasøyten om gutten skal ha en 3-pk, 10-pk eller 100-pk med kondomer, og gutten insisterer på å ta den med hundre, siden han tross alt regner med å få kjørt seg denne kvelden. Kjæresten åpner døra når han ringer på samme kveld.
- Åh, jeg er så glad du endelig får møtt foreldrene mine! utbryter hun.
Ved middagsbordet sitter foreldrene klare. Gutten tar straks initiativ til bordbønn og byer hodet sitt. Et minutt senere er gutten fortsatt i dyp bønn. Ti minutter senere er det enda ingen bevegelser å spore hos gutten. Etter 20 minutter lener kjæresten seg over til han og hvisker: "jøss, jeg ante ikke at du var så religiøs".
- Og jeg ante ikke at faren din var farmasøyt, svarer gutten.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar