fredag 4. september 2009

Opptakt til singelsnæx #2



Det har gått fem dager, og de aller fleste i Hegdis har forsøkt å innstille seg på hverdag igjen. Sunn mat, trening og avhold fra både alkohol og usedelig oppførsel har stått på progammet. Noen har sluttet å røyke - og begynt igjen, andre har dratt til St-Tropez for å spille plater. Enkelte andre har også gått på vekta, fått sjokk og sverget på å aldri spise noe som helst igjen.. I det store og det hele er likevel mitt generelle inntrykk at hverdagen er sånn nogenlunde enig med de fleste, bare man kommer inn i rutine.

MEN; Like raskt som den tok oss på senga mandag morgen, e
r nå hverdagen over igjen, og vi går inn i enda en helg. Dette åpner for sene kvelder, alkohol og blottlegging av den generelle kåtness nok en gang. Det er riktignok en uke til det braker løs med det store Hegdis-selskapet, men mye ugagn kan skje i løpet av den tiden...

  • Er det trygt med fjortisflyvertinnevors og Norwegian-fest? Hvilke uhumskheter tar luftfartsansatte seg til, egentlig?
  • Blir virkelig Karolines tur til Haugesund like uskyldig og familieidyllisk som hun vil ha det til?
  • Eller hva med hyttetur til en stor hytte i Sørkedalen, uten strøm og vann, proppfull med medisinstudenter og sterkt brennevin? Kommer alle like helskinnet og uoverhøvlet hjem?
  • For ikke å snakke om Fotokoordinators plan om å bli hjemme og spare penger i helgen. Kommer dette virkelig til å skje?

Stay tuned for å høre hva som faktisk skjedde denne helgen, og kryss fingrene for noe skikkelig juice. Redaksjonen skal gjøre sitt beste for å tilfredsstille lese- og sladderlystne.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar