fredag 2. oktober 2009

Treningstips # 1

Vi i Hegdis er egentlig ikke stolte av å måtte innrømme dette, men vi trener. Med vårt forbruk av sjokolade, alkohol og diverse fettrike matvarer, kombinert med stigende alder er treningen en nødvendig del av hverdagen. Karoline har en skjult karriere som instruktør og avslører her Hegdisfolkas unike treningsstil, som funker uansett humør, kleinhet eller vær.

Jogging kan utføres overalt til enhver tid. Løp over veien, løp til Kiwi(for å kjøpe sjokolade seff), løp etter trikken, løp litt i leiligheten(den bør inneha en viss lengde). Noen i redaksjonen her skifter også til treningstøy kun for en liten løpetur til Kiwi, det føles så mye bedre visstnok.
Etter en dag kan du telle opp alle løpeturene du har hatt, det blir mer enn du tror! Alt kan bli til en løpetur. Inn på rommet for å hente pc, tilbake til stua, inn på kjøkkenet, tilbake, ut for å kjøpe mat, tilbake, opp trappen i oppgangen(bra for rumpa)... I løpet av en uke er du kvalifisert for et lite halvmaraton, lenge leve sunnhet! At du egentlig aldri har fått opp pulsen trenger du ikke å tenke over, her er det kvantitet over kvalitet som gjelder!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar