onsdag 7. april 2010

Hegdis' planer for vår og sommer 2010

Nyinnflytter og teknisk ansvarlig Henning publiserer herved sitt første innlegg på Hegdisbloggen. Dette skal på ingen måte omhandle det faktum at en ny, ung, kjekk gutt har flyttet inn i vestkantens mest slitne bygård, men Hegdisfamiliens fabelaktige planer for det som ifølge usikre kilder skal bli en fantastisk vår og sommer.

Dette er det vi allerede har planlagt:
-Vaske leiligheten (vaske- og støvsugefestival 2010)
-Invire terrassen MED EN GANG temperaturen blir tosifret, eller MED EN GANG det blir sol, avhengig av hva som først inntreffer (terrassefestivalen 2010)
-Feire grunnlovsdagen, innflyttinger, navnedager, bursdager, primstavmarkeringer og bevegelige/rullende/faste helligdager. (den store feirefestivalen 2010)
-Besøkte Petrinemor (altså mor til Petrine, ikkje kjerringpetrine) og dra på Torpfestivalen (Mor- og torpfestivalen 2o10)
-Anlegge urtehage på terrassen.
-Bli fullverdige hipstere (definisjon)
-Delta i en Quiz med Hegdislag og vinne

I tillegg er det snakk om noe greier om en brannbil, utekino, jetmotor og hjemmelaget ølkasse. Mer info følger!

1 kommentar:

  1. Som interessert leser og redaksjonsmedlem i eksil, syns jeg dette høres fantastisk ut. Jeg håper at vaskefestivalen også innebærer terrassen, slik at terrassefestivalen kan bli ytterligere eventyrlig! Gleder meg til å møte de nye medlemmene i redaksjonen :)

    SvarSlett