søndag 30. august 2009

Trendguru: Karoline


Karoline er uten tvil et godt emne for å fylle rollen som trendguru i redaksjonen. Som student på BI og tvilsom Lommedøling har hun en særdeles god innsikt i dagens unike motebilde. Karoline finner inspirasjon fra både campus, seilerforeningen og skulle det mangle på gode forbilder- mannen i gata!

Foruten dette bidrar Karoline på redaksjonsmøtene med både kaffe, te og en liten avec(vel og merke hvis det er god stemning, noe det ofte er). Som flyvertinne er det vanskelig å ikke yte service, selv på bakken til disse fantastiske menneskene.

Karoline er konstant halvsingel, takket være sitt blonde og krøllete hår, noe som er unikt i redaksjonen. En liten bekymring fra singelkordinator Kristin, hun er stadig på pletten med "velmenende råd" til trendguruen.

Med en fartstid på 2 år i Hegdis er Karoline godt satt i rollen som fashionistaen. Hennes viktigste oppgave og mål i livet er å skape gode trendikoner blant medlemmene i Hegdis. Dette medfører hyppig kontroll av antrekk på redaksjonsmøtene. Som nærmeste nabo til Jan Thomas er det viktig at redaksjonen til enhver tid er kledd trendy og representativt!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar